מקרוני וגבינה מעושנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סמוקי מק וגבינה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, בצל ירוק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מבשלים ומנקזים מקרוני לפי הוראות התיבה. חזור לסיר; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, מחממים תנור ל 375°f. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, קרם הקצפה חום, חרדל, מלח ופלפל אדום לרתיחה. להפחית את החום; מערבבים בגבינת צ ' דר עם חוט להקציף עד חלקה.
יוצקים רוטב על מקרוני. מערבבים עגבניות ובצל.
יוצקים לתבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים פרמזן ופירורי לחם. מערבבים בשמן.
מפזרים מעל תערובת מקרוני.
אופים חשוף 15 עד 20 דקות או עד הקצוות הם מבעבעים העליון הוא חום זהוב.