מקרוני וגבינה נאצ'ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Nacho מקרוני וגבינה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן טחון, שבבי תירס, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני צ'יזבורגר נאצ' ו (Crockpot), ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מבשלים מקרוני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין המשרד לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות.
בינתיים, לערבב סלסה וכוסברה במעבד. לזרוק 2 כוסות גבינה וקמח בקערה בינונית למעיל.
הביאו חלב, שמנת וציפורן להתבשל בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
להקציף עד שהרוטב הוא חלק, על 1 דקה.
מערבבים במקרוני; העונה עם פלפל.
מורחים חצי תערובת מקרוני בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'. טיפה חצי תערובת סלסה מעל במנהרות.
מפזרים 1/2 כוס גבינה. למעלה עם תערובת מקרוני הנותרים ותערובת סלסה.
מפזרים צ ' יפס מעל. למעלה עם 1/2 כוס גבינה.
אופים עד מחומם דרך, כ 10 דקות.