מקרוני וגבינה עם עוף באפלו
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית עמוקה להתמזג.
מניחים חלב בקערה השנייה, ביצים בקערה שלישית, וקורנפלקס טחון בקערה הרביעית. עבודה עם 4 רצועות עוף בכל פעם, במקום תערובת קמח לזרוק מעיל. לטבול אותו רצועות עוף לתוך חלב, ואז ביצים, ואז פירורי cornflake, ציפוי עם כל; לארגן על גיליון של נייר.
יוצקים שמן לסיר בינוני כבד לעומק של 2 אינץ'. לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד המחבת; שמן חום ל 168° ל350. עבודה בקבוצות, להוסיף רצועות עוף מצופות בשמן חם ומטגנים עד הזהב מבושל דרך, מפנה מדי פעם, כ 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר רצועות עוף מגבות נייר לניקוז.
חותכים רצועות לחתיכות באורך 1 אינץ'.
מבשלים מקרוני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך רק אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז; להעביר קערה גדולה מאוד.
ממיסים 6 כפות חמאה באותו סיר גדול על אש בינונית.
להוסיף 3 כוסות בצל קצוץ ושום. כיסוי; לטגן עד בצל רך אבל לא חום, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות.
מוסיפים קמח; מערבבים 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית חום ומבשלים רוטב 2 דקות.
מוסיפים את כל הגבינות, פפריקה, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל.
להקציף עד גבינות להמס ורוטב הוא חלק, על 2 דקות.
הסר מהחום. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה בכך.
מערבבים רוטב גבינה למקרוני.
מערבבים בחתיכות עוף. תערובת תל בתבנית אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'. לעשות קדימה יכול להיות מוכן 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 177°. מערבבים רוטב פלפל חריף ונותר 2 כפות חמאה בסיר קטן על חום בינוני עד חמאה נמסה; כף 4 כפות מעל מקרוני בצלחת.
אופים מקרוני חשוף עד מחומם דרך, כ 30 דקות, או 45 דקות אם עשה קדימה.
לשרת, עובר נשאר חמאה ותערובת רוטב חם בנפרד.