מקרוני וגבינה של Horn & Hardart
מקרוני וגבינה של Horn & Hardart עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 635 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה בצופר והרדרט, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. חמאה צלחת אפייה רדודה.
בסיר קטן, על אש נמוכה, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להתמזג הקמח ומבשלים כ 2 דקות.
הכה את החלב, ואז את השמנת, ומבשל על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה.
מערבבים את הגבינה ומבשלים עד נמס, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות, הסוכר, קאיין, ופלפל לבן. טעם מלח, ולהוסיף לפי הטעם, מתחיל עם כפית.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים עד פני השטח חום, 25 עד 30 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;