מקרוני וגבינה של אמא
צריך מנה עיקרית צמחונית? המקרוני וגבינה של אמא יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב, פלפל, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
תנור חום עד 191°. לבשל ולנקות מקרוני לפי הוראות על החבילה באמצעות זמן טבח מינימלי.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל, מלח ופלפל בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא פריך רך.
בקערה קטנה, מערבבים קמח וחלב עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת בצל.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בגבינה עד מומס. מערבבים במקרוני. לתוך ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל, תערובת מקרוני כף.
אופים כ -30 דקות או עד מבעבע וחום בהיר.