מקרוני וגבינה של אריה
המקרוני וגבינה של אריה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך jalapenos, גבינת שמנת, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ ' או 2 מנות אפייה קטנות יותר
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים את האטריות ביצים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, מבושל, אבל עם קצת לנשוך אותם.
בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום בינוני לטגן את הבצל jalapenos. מבשלים את התערובת במשך כ 5 דקות, או עד הבצל מתרכך. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 6 דקות.
יוצקים את החלב וחצי וחצי ומקציפים עד שהתערובת מתעבה, כ 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את ג ' ק מונטריי, גבינת שמנת וגבינת עיזים ומקציפים עד שכל הגבינה נמסה. כבה את החום ומערבבים את האטריות המבושלות.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' או 2 מנות אפייה קטנות יותר ומניחים בצד.
על תבנית אפייה, למזג יחד את panko, חמאה מומסת ומלח ולהפיץ את התערובת החוצה לתוך שכבה אפילו על המחבת.
אופים בתנור עד חום זהוב, כ 10 דקות. תיזהר שזה לא יישרף.
על תבנית אפייה אחרת, לפרוס את רצועות הבייקון ולאפות אותם במשך 15 דקות, או עד פריך.
אופים מקרוני וגבינה במשך 15 דקות, או עד מבעבע.
הסר מהתנור העליון עם panko קלוי ולאחר מכן את הבייקון.