מקרוני וגבינה של בלה
וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה של בלה, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני.
הוראות
מבשלים מקרוני מרפק על פי הוראות החבילה.
בינתיים, לחתוך את החמאה, גבינה אמריקאית, וגבינה חדה לריבועים 1 אינץ ' להמסה קלה. להפריד חמאה וגבינות לשתי מנות בגודל שווה.
התחל עם אחד ממנות חמאה וגבינה, מיקרוגל על 50% כוח במשך 7 דקות.
הסר מהמיקרוגל ומערבבים היטב.
מוסיפים חלק שני של חמאה וגבינה לתערובת מותכת. מיקרוגל 7 דקות נוספות על כוח 50%.
יוצקים תערובת גבינה על מקרוני מבושל ומערבבים עד אטריות מצופות בתערובת חמאה וגבינה. אפשר לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.