מקרוני עם בישולים איטיים ובשר בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם פלפל, ג'מלי, בשר טחון דק במיוחד, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ג'ירוס בשר בקר מבושל איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ, ו מקרוני וגבינה בתנור איטי.
הוראות
1
שים בצל בסיר של סיר בישול איטי. בקר טחון להתפורר על גבי ושופכים עגבניות על בשר בקר. לכסות ולבשל במשך 4 שעות על גבוה או 8 שעות על נמוך. לשבור את כל חתיכות גדולות של בשר עם כף עץ. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
גב שומן חזיר
2
הסר חצי רוטב ושמורה למתכון אחר; לשמור על הרוטב שנותר חם בבישול איטי. (עושה על 2 1/2 ליטרים רוטב בשר.)