מקרוני פטריות שמנת
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם חלב, קרם מרוכז של מרק פטריות, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . וזה די טוב. נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת, ו מקרוני פטריות אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב חמאה, חלב, מרק פטריות וגבינה מעובד. מערבבים עד גבינה מותכת תערובת חלקה. מערבבים פסטה מבושלת.
יוצקים לתוך 2 ליטר אפייה ואופים 20 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות ומגישים.