קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות14
מגזין

מקרוני פטריות שמנת

מקרוני פטריות שמנת
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם חלב, קרם מרוכז של מרק פטריות, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . וזה די טוב. נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת, ו מקרוני פטריות אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב חמאה, חלב, מרק פטריות וגבינה מעובד. מערבבים עד גבינה מותכת תערובת חלקה. מערבבים פסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מרק פטריותמרק פטריות
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים לתוך 2 ליטר אפייה ואופים 20 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
בואו לעמוד 10 דקות ומגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.