מקרוני פפרוני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 22 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 509 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם פפרוני, מקרוני מרפק, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 58% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחם פפרוני רול / פפרוני , מאפינס פיצה פפרוני וסטרומבולי נקניק ופפרוני .
הוראות
1
מבשלים את המקרונים לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוני
עד 5 עגבניות
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
ל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: מוכן)
2
מסננים את המקרונים.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוני
3
בקערה גדולה מערבבים את רוטב הפיצה, רוטב העגבניות והחלב. מערבבים פנימה תערובת נקניקיות, מקרוני, פפרוני, פטריות וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
מרק עגבניות שמנת
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
טבעת מקרוני
עד 5 עגבניות
בלילת לחם תירס
קמח ארפס (כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
4
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. לַחשׂוֹף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
1/2 כוס קמח, לציפוי
5
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהם מתחממים והגבינה נמסה.