מקרוני קאובוי
מקרוני קאובוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. אם יש לכם רסק עגבניות, גבינת פרמזן, תירס הקרנל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). הכן את המקרוני והגבינה על פי ההוראות על החבילה.
מחממים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת מעל חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
בצלחת תבשיל 2 ליטר, לשלב את המקרוני והגבינה, בשר בקר טחון, בצל, רסק עגבניות, רוטב עגבניות, ותירס עם הנוזל שלה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מחומם דרך. למעלה עם גבינת פרמזן מגוררת, אם תרצה.