עוגת לימון שיפון יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. . אם יש לכם קצפת כבדה, מלח, מילוי פאי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון, ו עוגת שיפון לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, מלח, וסוכר 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים שמן, חלמונים, מים וקליפת לימון. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
זנים של פטריות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות טופס. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, והכה עד פסגות נוקשות מאוד מבריק טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. הפעל הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך עוגה מגניב לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, לשחרר קצוות לנער מחבת כדי להסיר עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כדי להפוך את המילוי: לנצח קרם לפסגות נוקשות. מקפלים במילוי לימון. תירגע עד שתתקשה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קליפות מלימון
7
כדי להרכיב עוגה: פרוס עוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות. למלא שכבות עם 1/3 כוס מילוי.
8
מורחים מילוי שנותר על השכבה העליונה. לקשט עם פרוסות לימון.