קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מקרונים

מקרונים
אם יש לך חלבונים ביצה, הדובדבן סוכר, 250 גרם אמבט מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 5% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיות תירס, מקרונים שערורייתיים, ו עוגיות קפה.

הוראות

1
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה גדולה ונקייה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את הסוכר הדובדבן ב 3 או 4 קבוצות, לטאטא היטב בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להוסיף כמה טיפות של צביעה עם תוספת סופית של סוכר. המשך לטאטא עד התערובת היא ורודה בהירה, ללא פסים, והוא עבה ומבריק, קצת כמו קצף גילוח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
באמצעות כפית מתכת גדולה, לקפל בעדינות דרך שקדים הקרקע. מכסים 4 גיליונות אפייה עם קלף אפייה ומוסיפים מעט מהתערובת בפינות כל גיליון כדי לאבטח נייר. אם אין לך מספיק סדינים אפייה, לעשות ולבשל חצי מהכמות, ואז לחזור. השתמש 2 כפות או שקית צנרת מצויד זרבובית רחבה כדי להפוך 40 עיגולים, כל אחד על 5 ס " מ רחב. השאירו לשבת בחוץ במשך כ 10 דקות עד העור מתחיל להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים את סדיני האפייה בתנור, משאירים את דלת התנור פתוחה מעט כדי לאפשר אדים לברוח, ואז אופים עבור 20-25 דקות עד רק פריך, אבל לא השחמה. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כאשר מוכן לשרת, בעדינות להקל על הנייר עם סכין צבעים. בזהירות להפיץ 1 כפית ריבת פטל לביסקוויט על מחצית הביסקוויטים ו 1 כפית מסקרפונה לביסקוויט על החצאים האחרים, ואז בעדינות כריך יחד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
מסקרפונהnameמסקרפונהname
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג מקרונים עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "