קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

מקרונים

מקרונים
מקרונים נטול גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 63 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. 56 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מכלמתכונים דורש קמח שקדים, סוכר קונדיטורים, חלבוני ביצה וסוכר איכותי במיוחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מקרונים, מאקרונים מימוזה, ו מקרוני שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים חלבונים לקערת ערבוב מתכתית ומכניסים למקרר למשך הלילה. למחרת, להביא חלבונים ביצה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מחממים תנור ל 280 מעלות צלזיוס (138 מעלות צלזיוס). מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
הקציפו בקערה את סוכר הקונדיטורים וקמח השקדים. מקציפים את החלבונים עם מלח בקערת מתכת עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת קצף, בערך 1 דקה; מגבירים את המהירות לגבוהה ומקציפים בהדרגה סוכר דק במיוחד, בערך 1 כף בכל פעם, עד שחלבוני הביצה מבריקים ומחזיקים פסגות נוקשות, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכר Superfineסוכר Superfine
קמח שקדיםקמח שקדים
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מקפלים בעדינות תערובת קמח שקדים לחלבונים מוקצפים עד להטמעה יסודית; כף מרנג למאפה גדול מצויד בקצה 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח שקדיםקמח שקדים
חלבוניםחלבונים
5
מעבירים דיסקי מרנג בגודל 1 אינץ 'על גבי ניירות האפייה המוכנים ומשאירים מרווח של 2 אינץ' בין העוגיות. הבלילה תתפשט. הרם את ניירות האפייה כמה סנטימטרים מעל משטח העבודה והכה אותם קלות על משטח העבודה מספר פעמים כדי להסיר בועות אוויר מהעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
תנו לעוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהמשטחים המבריקים הופכים עמומים ונוצר עור דק, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
7
מכניסים את ניירות האפייה לתנור שחומם מראש ואופים כשדלת התנור פתוחה מעט עד שמשטחי המקרונים יבשים לחלוטין, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
תנו לעוגיות להתקרר לחלוטין על תבנית עם נייר אפייה לפני שתקלפו נייר קלף מהעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מורחים חצי עוגיות עם כל מילוי הרצוי, העליון עם עוגיות הנותרים לעשות כריכים, לקרר לפחות 2 שעות עד לילה כדי לתת את העוגיות להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי למקרונים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו סט. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
שאטו סנט. מישל ריזלינג
שאטו סנט. מישל ריזלינג
עמק קולומביה ריזלינג שלנו הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבועמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלנו היא לעצב בציר ריזלינג מרענן, טעים, בינוני-יבש לאחר וינטאג'. היין מציע ניחוחות תפוחים וטעמים פריכים עם תווים מינרליים עדינים. זהו "ריזלינג היומיומי" שלנו שהוא תענוג לשתייה וקל להתאמה למגוון מאכלים.