מקרל ורמסון ממסעדת מאמו באוסלו, נורבגיה
והוא יספק כ 2 מנות. אם $ 5.98 למנה נופל בתקציב שלך, מקרל & רמסון ממסעדת Maaemo באוסלו, נורבגיה יכול להיות מרהיב ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1612 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 164 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת, ירקות ramson, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו כרוב-נורבגיה, מקרל שלם צלוי, ו מקרל מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר קטן חצי מלא במים לרתיחה.
מוסיף את השום ואת blanch על 1 דקה. זרוק מים, שומר את השום. לאחר מכן למלא את הסיר עם מים מתוקים לחזור blanching עוד פעם אחת. סיר ריק ושמור שום.
מוסיפים את השמנת לסיר יחד עם השום הלבן. מבשלים את השום בשמנת עד שהוא הופך רך למדי. באמצעות purée בלנדר התערובת למרקם חלק לחלוטין. לדחוף אותו דרך מסננת בסדר רשת בחזרה לסיר הקטן ולהגדיר aside.In purée בלנדר נקי ירקות טריים ramson עם שני שמן חמניות ושמן קנולה, ולאחר מכן מסננים אותו לתוך קערה קטנה אחרת; הקשה על המוצקים עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ כמה שיותר שמן ככל האפשר. תניח בצד.
יוצקים חצי שמן רמסון שמורות לתוך סיר קטן, נקי.
מוסיף את חומץ בלסמי תפוח, להקציף כדי emulsify.
מוסיפים את שמן רמסון שנותר לסיר עם פירה שום, לערבב עד משולב היטב.מלפפון חמוץ המקרל במי מלח קריר במשך 11 דקות.בעדינות לחמם את רוטב ויניגרט רמסון ואת פירה שום רמסון בנפרד, ערבוב כל הזמן, רק על טמפרטורת הגוף.
מגישים מנה של פירה ליד פילה מקרל בטמפרטורת החדר.
מקשטים עם פרחי בר ולאחר מכן כפית רוטב ויניגרט רמסון על הצלחת בזמן השולחן. תהנו!