קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מקרל ממולא בגריל

מקרל ממולא בגריל
מקרל ממולא בגריל נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 93 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 907 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בצל, רסק שום, משחת תבלינים goan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרל צלוי מושלם, מקרל גריל קוריאני, ו מקרל בגריל עם סויה, ליים וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש את החלק הפנימי של הדג. לעשות חתכים עמוקים על פני שני הצדדים של הדג. מערבבים יחד את ג ' ינג ' ר משחות שום, מלח, 1 כפית שמן ומיץ לימון ולשפשף בכל רחבי לתוך החריצים של הדג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דגיםדגים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
מניחים בצלחת לא מתכתית, מכסים ומרינים במקרר במשך 30 דקות.
3
מחממים את השמן הנותר בסיר קטן ולא מקל ומטגנים את הבצל עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את עלי הקארי וממרח מסאלה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 3-4 דקות, תוך ערבוב מתמיד. אם אתה מודאג כי רוטב masala עלול לשרוף, להוסיף קומץ מים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את העגבניות והמלח ומבשלים בזריזות במשך 6-8 דקות, ערבוב לעתים קרובות. העגבניות יישברו לחלוטין ואתה תישאר עם רוטב מסאלה חריף, עבה. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מלחמלח
6
לשפשף קצת תערובת מלית זה על הבשר ובתוך החריצים ולדחוף את השאר לתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
7
תחזיר את הדג למקרר לעוד 20 דקות, אם יש לך זמן.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
8
מחממים את הגריל ומכסים את מחבת הגריל בנייר כסף למטבח.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
9
מניחים את הדג על גבי ומבשלים 6-7 דקות בכל צד, פונה בזהירות, עד הדג הוא חום זהוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
10
מגישים עם טריזי לימון ואורז רגיל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
אורזאורז
11
מהאינדיאני החדש של אנג 'ם על ידי אנג' ם אננד. זכויות יוצרים © 2008 Anjum Anand; צילום זכויות יוצרים © 2008 ונסה קורטייה. פורסם לראשונה בארצות הברית בשנת 2010 על ידי John Wiley & Sons, Inc.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.