מקרל עם סלט עשבי תיבול
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? מקרל עם סלט עשבי תיבול יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 540 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, פילה מקרל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מקרל מעושן עם עשב וסלק קוסקוס, מקרל עם סלט מלפפון, ו סלט מקרל ים תיכוני.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
שלב 1 כוס מים, 1 כף מלח, וסוכר בצלחת רדודה.
הוסף פילה; תן לעמוד 15 דקות.
הסר פילה; יבש טפיחה. להשליך מלח.
מניחים פילה, צד העור למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness. (לא להפוך פילה.) להתחמם.
מערבבים עלי פטרוזיליה, פרוסות בצל, קליפת תפוז, חלקים כתומים, ו טרגון בקערה.
מפזרים תערובת עשב עם 1/4 כפית מלח; לזרוק.
מערבבים אגוזי מלך ומרכיבים שנותרו, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח.
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם תערובת 1 כוס עשב.
טפטוף 2 כפות תערובת אגוז על כל מנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.