קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מקרל עם תפוחי אדמה מרוסקים אורגנו

מקרל עם תפוחי אדמה מרוסקים אורגנו
מקרל עם תפוחי אדמה מרוסקים ואורגנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 624 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, פילה מקרל על העור, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה יוונית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד יוגורט יווני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. מתכונים דומים: מקרל שלם בגריל עם לימון, אורגנו וזיתים, תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם חלב חמאה, ו תפוחי האדמה הכתושים של סבתא.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, מוסיפים מים לכריכה, ומתבלים במלח כשר. מביאים להרתיח, להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז; תן להתקרר מעט.
3
בינתיים, broiler preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מקציפים יוגורט, מיץ לימון וחומץ בקערה קטנה; מתבלים במלח ופלפל כשרים. רוטב Setyogurt בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים תפוחי אדמה על גיליון אפייה הוכחה broiler ו, באמצעות תחתית של קערה קטנה או כוס מדידה, לחץ על תפו " א כדי שטוח מעט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים שום, טפטוף עם 4 כפות שמן, וזורקים למעיל; מתבלים במלח ופלפל כשרים. עגבניות צלוי עד חום זהוב, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
7
לשפשף בצד העור של מקרל עם נשאר1 כף שמן; העונה עם koshersalt ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקרלמקרל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מקום, צד העור למעלה, על גבי תפוחי אדמה צלוי עד דגים opaquethroughout והעור הוא פריך, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
הסר מהתנור העליון עם אורגנו וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
רוטב יוגורט כפית על כל פלטה העליון עם תפוחי אדמה ודגים; sprinklewith מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
בס שחור, branzino, סנאפר, או פילה פורל
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
European SeabassEuropean Seabass
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו