מרווה ותימין מעושן הודו על גריל פחם
סייג'ותימין מעושן טורקיה על גריל פחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 576 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בריחים מפחם, שיני שום, גבעולי מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו מרווה ותימין מעושן הודו על גריל גז, מרווה וקורנית הודו מעושן, ו הודו צלוי עם מרווה וקורנית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מי מלח: בסיר, חום 1 qt. מים עם מלח וסוכר חום, ערבוב להתמוסס.
הסר מהחום, הוסף 6 qts. מים קרים, שום, פלפל, וחצי מרווה וקורנית.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר צוואר, זנב, ו giblets מן חללים ולשמור רוטב אם אתה רוצה. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. הגדר טורקיה בסיר גדול מדי, כגון מפרשית מים רותחים*, ולהוסיף מלח. צ ' יל, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
משרים חתיכות עץ בקערת מים עד לשימוש (לפחות 45 דקות), עם צלחת על גבי להטביע אותם. בינתיים, לנקז את טורקיה, לשטוף, יבש לטפוח. הגדר על מתלה על תבנית אפייה מעוטרת כדי לייבש את העור קצת.
קוצצים עלים מ קורנית הנותרים. קוצצים מספיק מרווה שנותרה לעשות 3 כף. במעבד מזון, מערבולת חמאה, עשבי תיבול קצוצים, ושאלוט עד חלקה.
החלק את האצבעות בין העור לבין בשר של טורקיה, הפיכת ציפור לעשות כיסים של מקום על השד, בחזרה, ואזורי הרגל. באמצעות הידיים, להחליק על 1 כף. חמאת עשב בכל פעם מתחת לעור בכל הכיסים. דברים חללי טורקיה העיקריים עם גבעולים מרווה הנותרים שיפוד סגור. לקפל את הכנפיים מתחת לטורקיה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של השד, נוגע העצם. לשפשף הודו עם שמן.
הגדר גריל פחם לחום נמוך עקיף (250 עד 300): אור 40 בריחים במתנע ארובה. פתחי האוורור התחתונים של הגריל פתוחים במלואם. כאשר גחלים מנוקדים באפר, כ -20 דקות, לשים מחבת טפטוף אלומיניום (לפחות גדול כמו טורקיה) באמצע זיקוק. פחמי בנק משני צדי המחבת, נערם הגבוה ביותר על קירות הגריל. למלא את מחבת טפטוף באמצע הדרך עם מי ברז חמים.
תן לגחלים להישרף עד נמוך.
מסננים 2 נתחי עץ ספוג ולשים 1 מעל כל תל של גחלים עכשיו ואחרי 1 שעה של בישול. שים מתלה בישול במקום עם דשי הצירים שלה מיושרים על גחלים. עמדת טורקיה על מתלה בישול מעל מחבת טפטוף עם השד למעלה. מכסים במכסה ופתחי אוורור סגורים ופתחי אוורור מכסים באמצע הדרך.
לבשל ולעשן הודו. בכל פעם מטבלים חום מתחת 250, להוסיף על 5 בריחים לכל ערימה של גחלים. אם החום מטפס מעל 300, פתחי אוורור סגורים, משאירים לפחות פתח אוורור באמצע המכסה ובתחתית התנור כדי לשמור על האש.
מוסיפים מים חמים למחבת טפטוף לפי הצורך כדי לשמור על חצי מלא. עשן עד רושמים מדחום 165 עד 170, 3 1/2 עד 4 שעות בסך הכל.
להעביר טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף. שמור מיצי פאן לרוטב אם אתה רוצה.
תן טורקיה לנוח במקום חם 15 עד 30 דקות, ולאחר מכן לגלף.
* מצא נתחי אפלווד עם ציוד צלייה. אם הסיר לא ייכנס למקרר, להשתמש בחזה קרח: להגדיר ציפור בשקית ההברקה טורקיה (לקנות בחנויות מכולת ב williams-sonoma.com). שים את התיק בחזה, יוצקים מלח מעל טורקיה, ואטום את התיק בחוזקה; להוסיף קרח כדי לכסות.
הפוך קדימה: לעטוף סחוט, גרגר טורקיה אטום לצנן עד 1 יום לפני העישון.