קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות14
ציון בריאות21
מגזין

מרווה ותימין מעושן הודו על גריל פחם

מרווה ותימין מעושן הודו על גריל פחם
סייג'ותימין מעושן טורקיה על גריל פחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 576 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בריחים מפחם, שיני שום, גבעולי מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו מרווה ותימין מעושן הודו על גריל גז, מרווה וקורנית הודו מעושן, ו הודו צלוי עם מרווה וקורנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך מי מלח: בסיר, חום 1 qt. מים עם מלח וסוכר חום, ערבוב להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום, הוסף 6 qts. מים קרים, שום, פלפל, וחצי מרווה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
4
לזרוק מסבך רגל מטורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
הסר צוואר, זנב, ו giblets מן חללים ולשמור רוטב אם אתה רוצה. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. הגדר טורקיה בסיר גדול מדי, כגון מפרשית מים רותחים*, ולהוסיף מלח. צ ' יל, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
משרים חתיכות עץ בקערת מים עד לשימוש (לפחות 45 דקות), עם צלחת על גבי להטביע אותם. בינתיים, לנקז את טורקיה, לשטוף, יבש לטפוח. הגדר על מתלה על תבנית אפייה מעוטרת כדי לייבש את העור קצת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
קוצצים עלים מ קורנית הנותרים. קוצצים מספיק מרווה שנותרה לעשות 3 כף. במעבד מזון, מערבולת חמאה, עשבי תיבול קצוצים, ושאלוט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
החלק את האצבעות בין העור לבין בשר של טורקיה, הפיכת ציפור לעשות כיסים של מקום על השד, בחזרה, ואזורי הרגל. באמצעות הידיים, להחליק על 1 כף. חמאת עשב בכל פעם מתחת לעור בכל הכיסים. דברים חללי טורקיה העיקריים עם גבעולים מרווה הנותרים שיפוד סגור. לקפל את הכנפיים מתחת לטורקיה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של השד, נוגע העצם. לשפשף הודו עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
הגדר גריל פחם לחום נמוך עקיף (250 עד 300): אור 40 בריחים במתנע ארובה. פתחי האוורור התחתונים של הגריל פתוחים במלואם. כאשר גחלים מנוקדים באפר, כ -20 דקות, לשים מחבת טפטוף אלומיניום (לפחות גדול כמו טורקיה) באמצע זיקוק. פחמי בנק משני צדי המחבת, נערם הגבוה ביותר על קירות הגריל. למלא את מחבת טפטוף באמצע הדרך עם מי ברז חמים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
תן לגחלים להישרף עד נמוך.
11
מסננים 2 נתחי עץ ספוג ולשים 1 מעל כל תל של גחלים עכשיו ואחרי 1 שעה של בישול. שים מתלה בישול במקום עם דשי הצירים שלה מיושרים על גחלים. עמדת טורקיה על מתלה בישול מעל מחבת טפטוף עם השד למעלה. מכסים במכסה ופתחי אוורור סגורים ופתחי אוורור מכסים באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
לבשל ולעשן הודו. בכל פעם מטבלים חום מתחת 250, להוסיף על 5 בריחים לכל ערימה של גחלים. אם החום מטפס מעל 300, פתחי אוורור סגורים, משאירים לפחות פתח אוורור באמצע המכסה ובתחתית התנור כדי לשמור על האש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
13
מוסיפים מים חמים למחבת טפטוף לפי הצורך כדי לשמור על חצי מלא. עשן עד רושמים מדחום 165 עד 170, 3 1/2 עד 4 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
להעביר טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף. שמור מיצי פאן לרוטב אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
תן טורקיה לנוח במקום חם 15 עד 30 דקות, ולאחר מכן לגלף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
16
* מצא נתחי אפלווד עם ציוד צלייה. אם הסיר לא ייכנס למקרר, להשתמש בחזה קרח: להגדיר ציפור בשקית ההברקה טורקיה (לקנות בחנויות מכולת ב williams-sonoma.com). שים את התיק בחזה, יוצקים מלח מעל טורקיה, ואטום את התיק בחוזקה; להוסיף קרח כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
הפוך קדימה: לעטוף סחוט, גרגר טורקיה אטום לצנן עד 1 יום לפני העישון.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו