קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מרווה נקניק תירס לחם מלית מהטפילד

מרווה נקניק תירס לחם מלית מהטפילד
מרווה נקניק תירס לחם מלית מן הטפילד מצופה דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . זה מנות ראשונות יש 314 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם סלרי, מרווה, סודה לשתייה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 56%. נסו נקניק מרווה לחם תירס מלית מהטפילד, חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי, ו לחם תירס נקניק מלית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
להכנת לחם תירס, מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס במחבת גדולה על אש גבוהה, מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מסננים בייקון על מגבות נייר, קוצצים ומניחים בצד. שמור שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
משמנים תבנית אפייה מזכוכית מרובעת בגודל 8 אינץ ' בשומן בייקון. הניחו בצד. בקערה גדולה שלבו בייקון, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
בייקוןבייקון
קמח תירסקמח תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
קערהקערה
4
בקערה נפרדת מקציפים יחד חלב, שמנת וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את תערובת החלב לתערובת קמח התירס ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מכניסים את התבנית הריקה לתנור ומחממים עד ששומן הבייקון רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
יוצקים פנימה את הבלילה ואופים עד שהחלק העליון שחום וקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
למלית, במחבת נון-סטיק גדולה על אש גבוהה, מבשלים נקניק עד להזהבה קלה, מפרקים אותו בכף, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים בצל, סלרי ופלפלים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
סלריסלרי
בצלבצל
10
חותכים את לחם התירס לקוביות ומעבירים לקערה גדולה. מערבבים בתערובת נקניקיות עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים פטרוזיליה, מרווה, טימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב. בכוס מקציפים מיץ תפוזים וביצים עד לקבלת תערובת אחידה ואז מערבבים למלית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מילוימילוי
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
טימיןטימין
ביצהביצה
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
ניתן לאפות את המלית במחבת או למלא אותה בהודו או בחזיר החזיר שלך.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. זיליקן ראוש ריזלינג ספאטלזה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
זיליקן ראוש ריזלינג ספאטלזה
זיליקן ראוש ריזלינג ספאטלזה
עידון מונע פירות מסומן בפרחוניות עדינה בריזלינג שנקטף מאוחר זה. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. חילופי מדהים של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.