מרוקאי אדום חריסה עוף
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף חריסה אדום מרוקאי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בסמטי, קינמון טחון קמצוץ, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה מרהיב. נסו כריך עוף בגריל מרוקאי עם טפנד לימון משומר וחריסה מאיו, חריסה מרוקאי קציצות, ו כבש מרוקאי מתובל עם חריסה (מתכונים דומים).
הוראות
צ 'אר הפעמון ופלפלים צ' ילי תחת פטם חם עד עורות מושחרים באופן שווה.
מניחים בקערה ומכסים להתקרר לטיפול. נגבו את הקליפות החרוכות במגבות נייר וזרעו את הפלפלים. שמור לשימוש מאוחר יותר.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה, מוסיפים את השמן.
מפזרים את ירכי העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
מוסיפים את העוף לשמן החם ומשחימים משני הצדדים, 4 עד 5 דקות.
מוציאים את העוף לצלחת ומנמיכים מעט את האש.
מוסיפים את השום, עלה הדפנה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, הבצל, הפפריקה, הכמון ומעט מלח ופלפל, ומבשלים לריכוך מעט, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים את הפלפלים הקלופים בקערת מעבד מזון עם 1 כוס מהציר, ומעבדים עד למחית.
מוסיפים את המחית לתבנית, דקים עם כ-1/2 כוס מים ומחליקים את העוף חזרה לתבנית. מנמיכים את האש לרתיחה ומסיימים לבשל את העוף. מכבים את האש ומכסים עד להגשה.
להגשה מחממים את יתרת 1 1/2 כוסות ציר (או 1 כוס ציר ו 1/2 כוס מים) ואת החמאה לרתיחה עם האורז. מביאים לבועה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים. מבשלים את האורז כ -15 דקות. לכבות את החום ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות, ואז מוך עם מזלג.
בקערות רדודות, מעל האורז עם העוף ברוטב חריף, מקשטים בצל ירוק לפני ההגשה.
קבל את רשימת הקניות של רייצ ' ל למתכונים של הפרק הזה כאן.