סליידרים של ג'יין סלופי עשויים להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 596 קלוריות. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפלים, אבקת שום, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו מרושל ג'יין גולשים, מבוסס עדשים 'סלופי ג'יין', ו מרושל המחוונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מוסיפים את שמן הזית והודו הטחון, מפזרים את אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה, המלח והפלפל ומבשלים, נפרדים מגב כף עץ או מועך תפוחי אדמה, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
הודו טחון
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום, הפלפלים והבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, הקטשופ, הסוכר החום, החרדל, החומץ ורוטב הווסטרשייר. מביאים את התערובת לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מסמיך, 10 עד 15 דקות.