מרילנד עוף מטוגן עם רוטב שמנת
מרילנד עוף מטוגן עם רוטב שמנת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1076 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו מרילנד עוף מטוגן עם רוטב חלב, מרילנד עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1 כוס קמח עם מלח ופלפל בשקית ניילון גדולה (1 גלון) sealable, ואז לאטום את התיק ולנער לשלב.
להפוך חתיכות עוף בחלב בקערה, ולאחר מכן להוסיף עוף לתערובת קמח שקית חותם (להשליך חלב). לנער מעיל ולתת לעמוד בשקית בעוד שמן מתחמם.
שמן חום במחבת מעל חום בינוני גבוה עד שהוא רושם 182° על מדחום (ראה הערת טבחים, להלן).
מוסיפים עוף, עור הצדדים למטה, ומבשלים, מכוסה, עד הזהב, על 5 דקות. הפוך עוף עם מלקחיים ומבשלים, מכוסה, 5 דקות יותר.
מעבירים עוף עם מלקחיים לצלחת.
יוצקים שומן ממחבת לתוך קערה חסינת חום (כדי להתקרר לפני השלכת) ולהוסיף 1/2 כוס מים למחבת. להחזיר עוף למחבת, עור הצדדים למעלה, ומבשלים, מכוסה, מעל חום מתון, מתהפך פעמיים, עד העוף מבושל דרך, כ 15 דקות.
מעבירים עוף למגש ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם.
יוצקים ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת, ולאחר מכן מערבבים 1 כף קמח לשומן שנותר ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא, 2 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מים ומבשלים, גירוד חתיכות חומות, 2 דקות.
מוסיפים חצי וחצי, מקציפים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה ושמנת, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל וכפית מעל עוף.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.