מרינדה טיפ סטייק
מתכונים דומים: סטייק ומרינדה בשר אייל-ליהנות סטייק סטקייה בבית, המרינדה סטייק הטוב ביותר, ו מרינדה סטייק.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את רוטב ווסטרשייר, רוטב סלט בסגנון איטלקי, תיבול פלפל שום ורוטב ברביקיו.
מניחים את הבשר במרינדה, ופונים למעיל. מכסים, ומקררים לפחות 1 שעה.
מברשת גריל בקלילות עם שמן כדי למנוע דבק.
מניחים סטייקים על הגריל, ומשליכים מרינדה. סטייקים גריל 10 דקות בכל צד, או כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.