מרינדת טריאקי הרביעי
טריאקי מרינדה הרביעי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. למרינדה הזאת יש 91 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת שום, ג'ינג'ר טחון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל יפני. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 6 שעות ו -5 דקות. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו מרינדת טריאקי, מרינדת טריאקי, ו מרינדת טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים סוכר לבן, אבקת שום, ג ' ינג ' ר טחון ומלח.
מערבבים פנימה רוטב ווסטרשייר ורוטב נתרן טריאקי מופחת. מערבבים עד שכל החומרים היבשים מתמוססים.
מכניסים את הבשר הרצוי לתערובת. מכסים ומשרים במקרר לפחות 6 שעות לפני הצלייה לפי הצורך.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את הברון הרצוג שנין בלאן (כשר). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -12 דולר לבקבוק.
![הברון הרצוג שנין בלאן (כשר)]()
הברון הרצוג שנין בלאן (כשר)
תחושת פה רעננה ועגולה עם תווים פירותיים עזים של נקטרינה, דומדמניות ואורן בגימור בהיר ונקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. נהדר גם כאפריטיף.