קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

מרמיטקו

מרמיטקו
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? מרמיטאקו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרישה, ברנדי, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: Marmitako (תבשיל טונה טרי), ו Tastetrotting: Marmitako a. k. תבשיל טונה בסקי עם פלפלים ותפוחי אדמה.

הוראות

1
אם משתמשים בפלפלים יבשים, להסיר את הגבעול ואת הזרעים ולספוג במים חמים במשך 1 שעה, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים היטב, לגרד את הבשר ולזרוק עורות. אם משתמשים בפלפלים קלויים, להסיר את העור החרוך, הגבעולים והזרעים, וקוצצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים את השמן בתבשיל גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים ואת הטחון עד שהתרככו, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיף את השום ולטגן עוד דקה כדי לשחרר את הניחוחות. מכסים את התבשיל בחוזקה, מפחיתים את החום לנמוך מאוד ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
לחשוף את התבשיל ומערבבים בפפריקה ופטרוזיליה. להגביר את החום, להוסיף את הברנדי ולהצית אותו. כאשר הלהבה דועכת, מערבבים את תפוחי האדמה, גזר, כרישה, ו לטגן 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מוסיף את העגבניות ו לטגן עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
יוצקים את המניה והיין, ומוסיפים את הפלפל הצ ' ילי, ואת בשר הפלפל המיובש שמורות. מתבלים במלח ופלפל, מגבירים את החום ומביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
השליכו את חצאי הפלפל של צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
10
מוסיף את הטונה למרק, להתאים את התבלינים ומבשלים 3 עד 5 דקות. כיסוי תבשיל ולתת לשבת 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
11
כדי להגיש, מצקת מרק חם לתוך קערות בודדות, לצוף חתיכת לחם קלוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת