מרמלדת מאיר לימון ופולי וניל
Meyer Lemon and Vanilla Bean Marmalade might been just the condiment you are search for. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1108 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאייר לימון, עוגת גבינה וניל, Meyer Lemon - וניל שעועית ויסקי לרסק, ו Meyer Lemon Marmalade (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה על צלחת גדולה כדי לתפוס מיץ, לחתוך לימונים חצי לאורכו, ואז לרוחב דק מאוד. להשליך זרעים. לארוז מספיק לימונים וכל מיץ למדוד 2 1/2 כוסות.
העברה לסיר nonreactive גדול.
מוסיפים 5 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד חשוף בן לילה.
למדוד תערובת לימון (צריך להיות על 5 1/2 כוסות). חזור לאותו סיר.
הוסף כמות שווה של סוכר (כ 5 1/2 כוסות). לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.
מוסיפים קמצוץ מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. צרף מהדק על מדחום ממתקים. שמירה על רתיחה פעילה והתאמת חום כדי למנוע רותחים מעל, לבשל עד הטמפרטורה מגיעה 110°, ערבוב מדי פעם, כ 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
העברה לצנצנות. כיסוי וצינה. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. שמור בקירור. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)