קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מרמלדת מאיר לימון ופולי וניל

מרמלדת מאיר לימון ופולי וניל
Meyer Lemon and Vanilla Bean Marmalade might been just the condiment you are search for. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1108 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאייר לימון, עוגת גבינה וניל, Meyer Lemon - וניל שעועית ויסקי לרסק, ו Meyer Lemon Marmalade (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבודה על צלחת גדולה כדי לתפוס מיץ, לחתוך לימונים חצי לאורכו, ואז לרוחב דק מאוד. להשליך זרעים. לארוז מספיק לימונים וכל מיץ למדוד 2 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
העברה לסיר nonreactive גדול.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים 5 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר מהחום; תן לעמוד חשוף בן לילה.
5
למדוד תערובת לימון (צריך להיות על 5 1/2 כוסות). חזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הוסף כמות שווה של סוכר (כ 5 1/2 כוסות). לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מוסיפים קמצוץ מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. צרף מהדק על מדחום ממתקים. שמירה על רתיחה פעילה והתאמת חום כדי למנוע רותחים מעל, לבשל עד הטמפרטורה מגיעה 110°, ערבוב מדי פעם, כ 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
8
העברה לצנצנות. כיסוי וצינה. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. שמור בקירור. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)