קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרמלדת מוסקובדו ווויסקי כהה

מרמלדת מוסקובדו ווויסקי כהה
Dark muscovado & whisky marmalade נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, תבלין. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מוסקובדו, מיץ לימון, שימור סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ויסקי סביליה מרמלדה סופלה, ויסקי, ריבה וחרדל חזיר מזוגג, ו ריבה & ויסקי לחם & פודינג חמאה.

הוראות

1
מניחים את כל התפוזים ומיץ לימון במחבת שמירה גדולה לכסות עם 2 ליטר/ 4 כוסות מים. אם זה לא מספיק כדי לכסות את הפרי, לשים אותו במחבת קטנה יותר. במידת הצורך, משקל התפוזים עם צלחת חסין חום כדי לשמור אותם מתחת למים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים בעדינות רבה במשך כ 2 שעות, או עד הקליפה ניתן פירסינג בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חצי חם של סוכר לבן כהה בתנור נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
יוצקים את מי הבישול מהתפוזים לתוך כד ומניחים את התפוזים לקערה. החזר את נוזל הבישול למחבת. השאר את התפוזים להתקרר עד שהם קלים לטפל, ואז לחתוך אותם לשניים. לגרוף את כל פיפס ו pith ולהוסיף אלה לנוזל כתום שמור במחבת. מביאים לרתיחה במשך 6 דקות ואז מסננים את הנוזל הזה דרך מסננת לתוך קערה, הקשה על עיסת דרך עם כף עץ; התוצאה היא גבוהה פקטין, אשר מסייע להבטיח את המרמלדה יש קבוצה טובה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פקטיןפקטין
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים חצי מהנוזל הזה למחבת משמר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים את הקליפה לחתיכות שמנמנות, באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מוסיפים חצי מהקליפה לנוזל במחבת השימור עם סוכרי המוסקבדו הלבנים והכהים החמים. מערבבים על חום נמוך עד שכל הסוכר מומס, ואז מביאים לרתיחה ובועה במהירות במשך 15-25 דקות עד נקודת הגדרה הוא הגיע. מוסיפים חצי מהוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
וויסקי.וויסקי.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תוריד את המחבת מהחום ותוריד כל חלאה מפני השטח. (כדי להמיס כל לכלוך עודף, טיפה קטנה של חמאה על פני השטח, ומערבבים בעדינות.) להשאיר את המרמלדה לעמוד במחבת במשך 20 דקות כדי להתקרר קצת ולאפשר לקליפה להתיישב, ולאחר מכן סיר בצנצנות מעוקרים, חותם ותווית. חזור על הקבוצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת