קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

מרנג מוקה של ד " ר לי

מרנג מוקה של ד
אם יש לכם אבקת סוכר, קקאו, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: קליפת מוקצפת מוקה, כוסות מוקצפת מוקה, ו עוגת מוקצפת שוקולד מוקה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות. גריז קל גיליון עוגיות. מנפים אבקת סוכר, קקאו, קפה ומלח. שים תערובת יבשה ושקדים בבלנדר-לטחון עד שהוא הופך אבקה דקה. מקציפים את חלבוני ביצה ותמצית וניל עד נוקשה. מקפלים את תערובת אבקת עם החלבונים ביצים נוקשה. זרוק תערובת מרנג עם כף על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבוניםחלבונים
שקדיםשקדים
קפהקפה
עוגיותעוגיות
אבקת קקאואבקת קקאו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
בלנדרבלנדר
תנורתנור
2
אופים במשך 2 עד 3 שעות, לכבות את התנור, להשאיר מרנג בתנור במשך 20 דקות, ולאחר מכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
עובד מספר הבישול של Moosewood מאת מולי קאצן.
4
מהסופר
5
מתח Solution.com  

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."