מרנג מוקה של ד " ר לי
אם יש לכם אבקת סוכר, קקאו, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: קליפת מוקצפת מוקה, כוסות מוקצפת מוקה, ו עוגת מוקצפת שוקולד מוקה.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות. גריז קל גיליון עוגיות. מנפים אבקת סוכר, קקאו, קפה ומלח. שים תערובת יבשה ושקדים בבלנדר-לטחון עד שהוא הופך אבקה דקה. מקציפים את חלבוני ביצה ותמצית וניל עד נוקשה. מקפלים את תערובת אבקת עם החלבונים ביצים נוקשה. זרוק תערובת מרנג עם כף על גיליון עוגיות.
אופים במשך 2 עד 3 שעות, לכבות את התנור, להשאיר מרנג בתנור במשך 20 דקות, ולאחר מכן לשרת.
עובד מספר הבישול של Moosewood מאת מולי קאצן.