אם יש לכם אבקת סוכר, קקאו, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: קליפת מוקצפת מוקה, כוסות מוקצפת מוקה, ו עוגת מוקצפת שוקולד מוקה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 250 מעלות. גריז קל גיליון עוגיות. מנפים אבקת סוכר, קקאו, קפה ומלח. שים תערובת יבשה ושקדים בבלנדר-לטחון עד שהוא הופך אבקה דקה. מקציפים את חלבוני ביצה ותמצית וניל עד נוקשה. מקפלים את תערובת אבקת עם החלבונים ביצים נוקשה. זרוק תערובת מרנג עם כף על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
אבקת סוכר
חלבונים
שקדים
קפה
עוגיות
אבקת קקאו
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
בלנדר
תנור
2
אופים במשך 2 עד 3 שעות, לכבות את התנור, להשאיר מרנג בתנור במשך 20 דקות, ולאחר מכן לשרת.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.