מרנג מצופה שוקולד ופירות יער
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ללא תוספת ידידותית למוצרי חלב? מרנג מצופה שוקולד ופירות יער יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 150 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אוכמניות, מים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרנג מצופה שוקולד ופירות יער, עוגות ברי מצופות שוקולד, ו מרשמלו מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה עם נייר קלף. צייר מעגל 9 אינץ ' על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
מניחים חלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים מיץ וניל; לנצח עד פסגות רכות טופס.
הוסף 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
תערובת ביצה כפית לבן לתוך מעגל 9 אינץ ' על תבנית אפייה מוכנה. לעצב מקצפת לתוך קן עם צדדים 1 אינץ ' באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 200 עבור 1 שעה. לכבות את התנור; מקצפת בתנור סגור במשך 30 דקות. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
כדי להכין ציפוי, מניחים שוקולד ומים בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד שוקולד נמס, ערבוב כל 20 שניות.
מסדרים פירות יער על גבי מרנג; טפטוף עם רוטב שוקולד.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.