מרנג עם תותים טריים מסקרפונה שוקולד
Meringues עם תותים טריים Mascarpone שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, תותים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרנג שוקולד ותותים, מרנג שוקולד צ'יפס עם תותים, ו עוגת מזון מלאך עם נוטלה טפטוף, תותים טריים & קרם מסקרפונה.
הוראות
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה עם נייר קלף. צייר 6 (4 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
מניחים חלבונים ביצה שמנת טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 6 עיגולים מצוירים על תבנית אפייה; להפיץ למלא את העיגולים באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 225 במשך 1 1/2 שעות. לכבות את התנור; מקצפת בתנור סגור במשך 30 דקות. בזהירות להסיר מרנג מנייר. מגניב לגמרי. (Meringues ניתן לאחסן במיכל אטום לאוויר עד שבוע.)
כדי להכין מסקרפונה שוקולד, לנפות יחד 1/2 כפות סוכר וקקאו.
מערבבים מסקרפונה, חלב ווניל בקערה קטנה; מערבבים רק עד בשילוב. מערבבים בתערובת קקאו.
כדי להכין תותים, לזרוק פירות יער עם 1/4 כוס סוכר; לתת לעמוד 15 דקות.
מניחים 1 מרנג על כל אחד 6 צלחות; להפיץ על 1 1/2 כפות תערובת מסקרפונה על גבי כל מרנג. למעלה כל מנה עם תערובת תות 1/2 כוס.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.