מרנג פצפוצי שוקולד
מרנג שוקולד צ'יפס עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו מרנג פצפוצי שוקולד, אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues, ו מרנג שוקולד צ'יפס עם תותים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תבנית אפייה בנייר אפייה; מאובטחים בנייר מיסוך.
מניחים חלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מערבבים סוכר ו 3 כפות קקאו, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת סוכר לתערובת ביצה לבן, 1 כף בכל פעם, פועם במהירות בינונית עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל minichips ווניל.
תערובת כפית לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/2 אינץ', או שקית פלסטיק zip העליון גדול עם פינה 1 חתוך כדי ליצור פתיחה 1/2 אינץ'. צינור 30 (2 אינץ 'עגול) תלוליות 1/4 אינץ' בנפרד על תבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 250 במשך 1 1/2 שעות.
לכבות את התנור; מקצפת בתנור סגור במשך 1 שעה. בזהירות להסיר מרנג מנייר. באמצעות מסננת בסדר, מרנג אבק עם 1 כף קקאו.