קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

מרנג שבב

מרנג שבב
. גשו לסופר וקנו חלבונים, חומץ מזוקק, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו שוקולד צ'יפס מקצפת, עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז אפיית גיליונות או קו אותם עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מקציפים את החלבונים לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף את הסוכר, חומץ ווניל תוך הצלפה כדי פסגות נוקשות. מקפלים בשוקולד צ ' יפס. זרוק על ידי כפיות על גבי גיליונות העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
חומץחומץ
עוגיותעוגיות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוגיות יתייבשו.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור