מרנג שוקולד מריר-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מרנג שוקולד מריר. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם שוקולד מריר, שמנת של טרטר, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, עוגת שוקולד עשיר עם זיגוג שוקולד מריר, ו מרנג שוקולד צ'יפס עם גלידה, סוכריות מנטה ורוטב שוקולד-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
מקום הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
הוסף סוכר, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. לנצח במשך 1 דקה במהירות גבוהה או עד שהתערובת מבריקה. בעדינות לקפל בשוקולד.
תערובת כפית לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול. גזור חור 1/4 אינץ ' בפינה תחתונה 1 של תיק. צינור 24 (4 אינץ ' ארוך) צורות זיגזג על כל מחבת מוכנה.
אופים ב 225 במשך 30 דקות עם מחבת 1 על מתלה תחתון ומחבת 1 על מתלה שני מלמעלה. מחבתות לסובב; אופים 30 דקות נוספות או עד יבש למגע. מגניב על מחבתות 30 דקות על מדפים תיל. בזהירות להסיר מרנג מנייר; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
הערה: לאחסן מרנג במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים.