קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

מרנג שוקולד מריר-מתוק

מרנג שוקולד מריר-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מרנג שוקולד מריר. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם שוקולד מריר, שמנת של טרטר, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, עוגת שוקולד עשיר עם זיגוג שוקולד מריר, ו מרנג שוקולד צ'יפס עם גלידה, סוכריות מנטה ורוטב שוקולד-מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מקום הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף סוכר, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. לנצח במשך 1 דקה במהירות גבוהה או עד שהתערובת מבריקה. בעדינות לקפל בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
תערובת כפית לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול. גזור חור 1/4 אינץ ' בפינה תחתונה 1 של תיק. צינור 24 (4 אינץ ' ארוך) צורות זיגזג על כל מחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 225 במשך 30 דקות עם מחבת 1 על מתלה תחתון ומחבת 1 על מתלה שני מלמעלה. מחבתות לסובב; אופים 30 דקות נוספות או עד יבש למגע. מגניב על מחבתות 30 דקות על מדפים תיל. בזהירות להסיר מרנג מנייר; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הערה: לאחסן מרנג במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים.