קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

מרנג שוקולד מריר-מתוק

מרנג שוקולד מריר-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מרנג שוקולד מריר. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם שוקולד מריר, שמנת של טרטר, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, עוגת שוקולד עשיר עם זיגוג שוקולד מריר, ו מרנג שוקולד צ'יפס עם גלידה, סוכריות מנטה ורוטב שוקולד-מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מקום הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף סוכר, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. לנצח במשך 1 דקה במהירות גבוהה או עד שהתערובת מבריקה. בעדינות לקפל בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
תערובת כפית לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול. גזור חור 1/4 אינץ ' בפינה תחתונה 1 של תיק. צינור 24 (4 אינץ ' ארוך) צורות זיגזג על כל מחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 225 במשך 30 דקות עם מחבת 1 על מתלה תחתון ומחבת 1 על מתלה שני מלמעלה. מחבתות לסובב; אופים 30 דקות נוספות או עד יבש למגע. מגניב על מחבתות 30 דקות על מדפים תיל. בזהירות להסיר מרנג מנייר; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הערה: לאחסן מרנג במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים.