קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

מרנג שוקולד-פיסטוק

מרנג שוקולד-פיסטוק
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קוקוס-Pistachio Meringues, שזיפים סירופ עם מרנג פיסטוק, ו מקצפת פיסטוק עם גרגרי קיץ.

הוראות

1
קו שני גיליונות אפייה 10 על 15 אינץ ' עם קלף בישול או מצעים אפיית סיליקון. בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות חלבונים ביצה ומלח רק עד נוקשה (אבל לא יבש) פסגות טופס, 2 עד 4 דקות. להפחית את המהירות בינונית ולהוסיף סוכר בהדרגה, להכות עד שהוא מומס הלבנים הם מבריק כמו קרם במרקם,על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
עם מרית גמישה, לקפל בעדינות שוקולד, פיסטוקים, קליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
זרוק תערובת כף חלקים על 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה. אם תרצה, לסובב את החלק האחורי של כף (או האצבע שלך) סביב עוגיות כדי לעצב.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים ב 250 רגיל או 225 תנור הסעה עד meringues להופיע להגדיר והם רק מתחילים להפוך זהב חיוור בקצוות, על 50 דקות, מיתוג עמדות גיליון אפייה באמצע הדרך באמצעות אפייה. לכבות את התנור ולהשאיר עוגיות בפנים על גיליונות עד יבש במרכז (לשבור אחד כדי לבדוק), לפחות 4 שעות או עד לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה