מרנג שוקולד-פיסטוק
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קוקוס-Pistachio Meringues, שזיפים סירופ עם מרנג פיסטוק, ו מקצפת פיסטוק עם גרגרי קיץ.
הוראות
קו שני גיליונות אפייה 10 על 15 אינץ ' עם קלף בישול או מצעים אפיית סיליקון. בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות חלבונים ביצה ומלח רק עד נוקשה (אבל לא יבש) פסגות טופס, 2 עד 4 דקות. להפחית את המהירות בינונית ולהוסיף סוכר בהדרגה, להכות עד שהוא מומס הלבנים הם מבריק כמו קרם במרקם,על 3 דקות.
עם מרית גמישה, לקפל בעדינות שוקולד, פיסטוקים, קליפת תפוז.
זרוק תערובת כף חלקים על 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה. אם תרצה, לסובב את החלק האחורי של כף (או האצבע שלך) סביב עוגיות כדי לעצב.
אופים ב 250 רגיל או 225 תנור הסעה עד meringues להופיע להגדיר והם רק מתחילים להפוך זהב חיוור בקצוות, על 50 דקות, מיתוג עמדות גיליון אפייה באמצע הדרך באמצעות אפייה. לכבות את התנור ולהשאיר עוגיות בפנים על גיליונות עד יבש במרכז (לשבור אחד כדי לבדוק), לפחות 4 שעות או עד לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.