מרנג שוקולד פקאן
מרנג שוקולד פקאן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרקרים מלוחים, אבנית, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת חגיגת שוקולד עם מרנג פקאן, מרנג דובדבן-פקאן., ו מקצפת פקאן מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם קלף paper.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את החלבונים ביצה וקרם של טרטר ופעימות עד פסגות להתחיל להיווצר. בהדרגה לנצח את המלח והסוכר, 1 כף גדושה בכל פעם.מקפלים את הפקאנים הקצוצים, קרקרים כתושים ושוקולד צ ' יפס.זרוק את הבלילה על ידי ערימות כפות על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן לכבות את התנור ולתת מרנג לשבת בתנור הסגור לעוד 10 עד 20 דקות — 10 דקות עבור מרכזים לעיסים מעט ו 20 עבור פריך דרך ו-דרך.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. לקלף מן הקלף כאשר מגניב.אם אתה רוצה, אתה יכול לטפטף את מרנג עם שוקולד נמס.
שים את השוקולד צ ' יפס בשקית קישוט ללא טיפ. מיקרוגל בעוצמה של 50%, שקית לישה וצ 'יפס בעדינות כל 30 שניות, עד שהצ' יפס נמס לחלוטין. חותכים את קצה התיק ולסחוט על העוגיות מקורר.