מרנג שוקולד צ'יפס אגוז תאריך
מרנג שוקולד צ'יפס אגוז תאריך יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד צ'יפס, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מרנג פצפוצי שוקולד, ברים כוח תאריך ואגוזים, ו אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F. ומניחים שני גיליונות אפייה עם קלף paper.In קערת ערבוב, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. הכה בסוכר כמה כפות בכל פעם. מערבבים בפקאנים, תאריכים ושוקולד צ ' יפס.עם כפית מעוגלת בנדיבות, טיפה 12 ערימות של בצק עוגיות על כל תבנית אפייה. הגדר גיליון אחד על המדף האמצעי ואחד על המדף התחתון ואופים במשך 15 דקות.לאחר 15 דקות, להפחית את טמפרטורת התנור ל 275 מעלות F, להעביר את גליונות האפייה כך הסדין בתחתית הוא עכשיו על הדף ולהיפך. אופים עוד 15 דקות ב 275 מעלות F. כבה את התנור ותן לעוגיות לשבת בתנור "כבוי" הסגור במשך כשעתיים.