קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מרנג שנטילי עם פירות יער קלויים

מרנג שנטילי עם פירות יער קלויים
זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ -6 שעות ו-30 דקות . עם ציון של 24% , המנה הזו גרועה למדי. נסו מרנגים שנטילי , פירות יער בשלים טריים עם קרם שנטילי , ומרנגי קקאו עם פירות יער (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-200 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. בעזרת כוס קטנה ועיפרון, צייר 4 (3 1/2 אינץ') עיגולים על כל פיסת נייר. הופכים את הנייר עם הפנים כלפי מטה על ניירות האפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד במצורף המקצף, מקציפים את החלבונים, קרם הטרטר והמלח במהירות גבוהה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים 2/3 כוס סוכר וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד שהחלבונים יוצרים פסגות נוקשות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
4
מקציפים פנימה את הווניל. מקפלים בזהירות את 1/3 כוס הסוכר הנותר לתוך המרנג. עם קצה מאפה גדול בצורת כוכב, מניחים דיסקית מרנג בתוך כל עיגול. מעבירים שכבה נוספת מסביב לקצה כדי ליצור את דפנות הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
אופים במשך שעתיים, או עד שהמרנגים יבשים ופריכים אך לא שחומים. מכבים את האש ומניחים למרנגים לתנור למשך 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להגשה מניחים כל מרנג על צלחת נפרדת ומעל את הקליפה פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
7
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את התותים, הפטל, האוכמניות והאוכמניות על תבנית ומערבבים עם הסוכר וזרעי הוניל. צולים בתנור במשך 20 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה