מרנגים בוטנים
ניתן להכין את מרנג הבוטנים המתכון בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 294 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש קרם אבנית, חלבוני ביצה, גלידה ומלח. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 29%. מרנגים של חמאת בוטנים, מרנגים, ו מרנגים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חלבונים, קרם אבנית, וניל ומלח במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה בוטנים.
זרוק שמונה תלוליות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. צורה ל -3 אינץ'. כוסות עם גב כף.
אופים בחום של 250 למשך שעה 1 או עד להתייצבות ויבשה. לכבות את התנור; להשאיר מרנגים בתנור במשך שעה 1. כדי לשרת מילוי מרנגים עם גלידה.