מרסלה עגל קלאסי
מרסלה עגל קלאסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. . לך לחנות ותביא שמן זית, מרק בקר, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה.
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מקילים קלות את מדליוני העגל בקמח, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במחבת מחוממת על 5 דקות, לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C).
הסר מהמחבת, מניחים בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף, וחמים בתנור שחומם מראש עד מוכן לשרת.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת על אש נמוכה בינונית, מטגנים את השאלוט והפטריות, מגרדים את כל החתיכות השחומות, עד שאלוט רך. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים את Marsala ושום. מבשלים ומערבבים עד מעובה.
מערבבים את מרק העוף ואת מרק הבשר למחבת, וממשיכים לבשל ולערבב עד מצטמצם בערך 1/4 כוס.
הסר מהחום, וקצף בחמאה עד מותך.