קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מרסלה עגל קלאסי

מרסלה עגל קלאסי
מרסלה עגל קלאסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. . לך לחנות ותביא שמן זית, מרק בקר, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מקילים קלות את מדליוני העגל בקמח, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במחבת מחוממת על 5 דקות, לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהמחבת, מניחים בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף, וחמים בתנור שחומם מראש עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת על אש נמוכה בינונית, מטגנים את השאלוט והפטריות, מגרדים את כל החתיכות השחומות, עד שאלוט רך. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים את Marsala ושום. מבשלים ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים את מרק העוף ואת מרק הבשר למחבת, וממשיכים לבשל ולערבב עד מצטמצם בערך 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום, וקצף בחמאה עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מגישים מעל העגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)