קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מרסלה עגל קלאסי

מרסלה עגל קלאסי
מרסלה עגל קלאסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. . לך לחנות ותביא שמן זית, מרק בקר, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מקילים קלות את מדליוני העגל בקמח, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במחבת מחוממת על 5 דקות, לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהמחבת, מניחים בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף, וחמים בתנור שחומם מראש עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת על אש נמוכה בינונית, מטגנים את השאלוט והפטריות, מגרדים את כל החתיכות השחומות, עד שאלוט רך. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים את Marsala ושום. מבשלים ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים את מרק העוף ואת מרק הבשר למחבת, וממשיכים לבשל ולערבב עד מצטמצם בערך 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום, וקצף בחמאה עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מגישים מעל העגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)