מרסלה עוף ופטריות
החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרסלה עוף עם פטריות, עוף עם פטריות ומרסלה, ו עוף עם מרסלה, פטריות וגורגונזולה.
הוראות
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף ב -2 כפות חמאה ו -2 כפות שמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שכבר לא ורוד.
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות, הגזר והבצל בשאר החמאה והשמן עד שהם רכים.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים מרק ויין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים פנימה שמנת. חוזרים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מחזירים עוף למחבת; מחממים.