החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרסלה עוף עם פטריות, עוף עם פטריות ומרסלה, ו עוף עם מרסלה, פטריות וגורגונזולה.
הוראות
1
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף ב -2 כפות חמאה ו -2 כפות שמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות, הגזר והבצל בשאר החמאה והשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים מרק ויין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים פנימה שמנת. חוזרים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מחזירים עוף למחבת; מחממים.