קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

מרסלה עוף ופטריות

מרסלה עוף ופטריות
החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרסלה עוף עם פטריות, עוף עם פטריות ומרסלה, ו עוף עם מרסלה, פטריות וגורגונזולה.

הוראות

1
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף ב -2 כפות חמאה ו -2 כפות שמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות, הגזר והבצל בשאר החמאה והשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים מרק ויין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים פנימה שמנת. חוזרים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מחזירים עוף למחבת; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'