מרסלה קרם עוף עם אספרגוס
עוף שמנת מרסלה עם אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 94 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1196 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . גשו לסופר וקנו עוף צלוי, חמאה, יין מרסלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף Marsala עם Pancetan ושמנת, ו טורטליני, פטריות ברוטב מרסלה-מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה פנה לרתיחה עד מבושל דרך עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים שאלוט בחמאה מותכת עד ריחני, כ 5 דקות. מערבבים פטריות, אספרגוס ועגבניות מיובשות לתוך תערובת שאלוט וחמאה; מבשלים ומערבבים עד שאספרגוס מתחיל להתרכך, כ -10 דקות יותר.
יוצקים מרק עוף ויין Marsala למחבת; מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים עוף ושמנת לתערובת.
מערבבים חמאה רכה וקמח לתוך משחה בקערה; מערבבים לתוך תערובת עוף. לבשל, ערבוב ללא הרף, עד הקמח מבושל ואת הנוזל מתעבה, 1 עד 2 דקות; מצקת מעל פסטה פנה מבושל העליון עם גבינת פרמזן לשרת.