קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

סלט תפוחי אדמה צרפתי של ז'אק

סלט תפוחי אדמה צרפתי של ז'אק
המתכון סלט תפוחי אדמה צרפתי של ז'אק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך בזיליקום סגול, חרדל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. נסו French in a Flash: פשטידות סנט ז'אק פשטידות עם לימון קלוי, סלט תפוחי אדמה צרפתי, ו סלט תפוחי אדמה צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את תפוחי האדמה ולשים אותם, שלם, בסיר עם מים כדי לכסות על ידי 1/2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים את תפוחי האדמה בעדינות עד שהם פשוט רך וניתן פירסינג עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מסננים מיד ולתת מגניב מעט. (לגרד את העור מתפוחי האדמה המבושלים, אם אתה רוצה, ברגע שהם יכולים להיות מטופלים. לקבלת מראה דקורטיבי עם אצבעות, לגרד רק רצועת עור, על 1/2 אינץ ' עבה, סביב הצדדים הארוכים של תפוח האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת קטנה. כאשר חם, להוסיף את הבצל ואת הבצל, לזרוק מעיל היטב, ומבשלים בערך דקה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את השום, לזרוק לערבב, ומבשלים רק כמה רגעים, ואז להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חותכים את תפוחי האדמה בעוד עדיין חם, חיתוך אותם לרוחב לחלקים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
שים את החתיכות בקערת ערבוב גדולה, יוצקים את היין ו 3 או 4 כפות שמן זית עליהם, ולזרוק בעדינות כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את הירקות החמים מן המחבת, חרדל, עירית, עשבי תיבול קצוצים, מלח ופלפל, בעדינות לקפל את כולם יחד, ערבוב טוב אבל לא מוחץ את תפוחי האדמה. לטעום את הסלט ולהוסיף תבלינים ככל שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים את תפוחי האדמה חמים (לא קר יותר מטמפרטורת החדר). מסדרים את עלי הקרדיקיו הגדולים, אם יש לך אותם, במעגל סגור על מגש ההגשה, עם הקרביים המעוקלים שלהם למעלה, כדי ליצור קערה מחוספסת. כפית את סלט תפוחי האדמה בתוך העלים, מפזרים ביצה קצוצה סביב הקצוות, ופטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
רדיקיו.רדיקיו.
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
לטרמן, טודיי שואו, ובוקר טוב אמריקה. מר Pépin הוא הנמען של שני בהצטיינות הגבוהה ביותר של ממשלת צרפת: הוא Chevalier de L ' Ordre des Arts et des
10
Lettres (199
11
And a Chevalier de L ' Ordre du Merite Agricole (1992). הוא גם דיקן תוכניות מיוחדות במכון הקולינרי הצרפתי ליין ומזון, חבר ב-IACP, והוא חבר בחבר הנאמנים של קרן ג ' יימס בירד. הוא ואשתו גלוריה גרים במדיסון, קונטיקט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)