מרסקים
Mashers יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שום, תפוחי אדמה russet, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרוסקי רוזמרין פרמזן, מרסקים ירוקים צ'ילה, ו מועכי שום קלויים בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה בסיר גדול ופשוט לכסות עם מי ברז קרים.
מניחים מעל חום גבוה ומי עונה עם 1 עד 2 כפיות מלח, (זה צריך לטעום כמו מי ים). מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
בינתיים, לשלב חלב ושום בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. שמור תערובת זו בקושי מבעבע עד תפוחי האדמה נעשים.
ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, להסיר את המכסה ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים 15 עד 20 דקות או עד שחתיכת תפוחי אדמה יכולה בקלות להימחץ עם זוג מלקחיים.
מסננים, ואז להחזיר תפוחי אדמה למחבת, להחזיר סיר כדי לחמם ולנער במשך 30 שניות כך המים על פני השטח יכול להתאדות.
הסר סיר ולהגדיר על מגבת או רפידות חמות.
יוצקים בערך חצי מתערובת השום לתוך תפוחי האדמה ומחית עם מחית תפוחי אדמה מיושנת. התחל לטעום ולהסתכל על העקביות מיד. אם mashers נראה יבש או תפל, להוסיף יותר של תערובת השום. הימנע מעל מועך או שאתה תהיה בסופו של דבר עם gluey במקום פלאפי.
מגישים ישר או מקשטים עם כל הדברים הבאים: פטרוזיליה, בצל ירוק קצוץ, בייקון מתפורר, עגבניות מיובשות שמש, (אם יש לך את אלה יבשים, לוודא שאתה מחדש נוזלים אותם.) חזרת מגוררת, רוטב חזרת, פסטו, עוד בייקון,
פטריות מוקפצות...תשתמש בדמיון שלך.