מרעה פולנטה עם שעועית ובוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, עלה דפנה, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מרעה פולנטה"צ'יפס".
הוראות
1
מוסיפים את השום, פלפל ופטריות ומוסיפים מעט מלח. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד פטריות לרכך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
2
מוסיפים את המרק, בוק צ ' וי, שעועית, ובזיליקום, מערבבים היטב, ומכסים. לבשל במשך כ 5 דקות, עד בוק צ ' וי הוא נבול אבל עדיין ירוק בהיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בוק צ ' וי.
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מגישים גבי קוביות פולנטה, מפוזר עם פרמזן טבעוני, אם תרצה בכך.