קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות27
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

מרענן סלט אורזו קיץ

מרענן סלט אורזו קיץ
מרענן סלט אורזו קיץ יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם גבינת פטה בטעם בזיליקום, צלפים, עלי תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה די טוב. נסו סלט טונה תפוחים מרענן של בוב סאפורד, סלט קיץ אורזו, ו סלט קיץ אורזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את מרק העוף לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2
מוסיף את פסטה orzo, ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
3
מסננים היטב, ואז לשפוך את orzo לתוך קערה, ולזרוק עם החמאה כדי למנוע ממנו דבק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום, ומבשלים עד שהשום מתרכך והארומה מתמתנת, כ -2 דקות. מערבבים בזיליקום,קורנית, פתיתי פלפל אדומים, וצנוברים. מבשלים ומערבבים עד שהצנוברים מרימים כוסית לחום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את תערובת אגוז האורן לתוך orzo יחד עם זיתים, צלפים, גבינת פטה, תרד, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
6
מגישים חם או קר, אבל זה יותר טוב למחרת.