מרציפן ברים
חטיפי מרציפן הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 78 מנות. תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 66 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . זה עובד היטב בתור מזנון. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . גשו לסופר וקנו ג'לי פטל, סוכר, צבעי מאכל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 9% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל) , מרציפן שוקולד, איך מכינים מרציפן שוקולד ומרציפן .
הוראות
בקערה שמנת חמאה וסוכר חום.
מוסיפים חלמון ווניל; לערבב היטב.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב. מהדקים לתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
למילוי מערבבים בקערה רסק שקדים, חמאה, סוכר, חלבון ביצה ווניל. טורפים פנימה ביצים.
הוסף צבע מאכל; לערבב היטב.
אופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
לציפוי מחממים שוקולד וחמאה בסיר קטן על נמוך עד להמסה.
מוסיפים סוכר קונדיטורים ומספיק חלב כדי ליצור ציפוי חלק. מערבבים פנימה וניל. מורחים מיד על סורגים. מכסים ומאחסנים לילה בטמפרטורת החדר לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.