מרק אבוקדו
מרק אבוקדו דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 154 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מלח, מרק עוף, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק אבוקדו ומלפפון (aka " מרק detox”), מרק אבוקדו, ו מרק אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד אבוקדו ו -3 המרכיבים הבאים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה; מערבבים חצי וחצי ואת הבא 3 מרכיבים עד חלקה.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על מרק; צמרמורת 1 שעה.
מקשטים לפני ההגשה, אם תרצה.
* יין לבן יבש כגון Gewrztraminer או Chenin Blanc ניתן להחליף.