מרק אבוקדו ואשכוליות
מרק אבוקדו ואשכוליות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 279 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גרגיר נחלים, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט אבוקדו ואשכוליות, Millefeuille אבוקדו ואשכוליות, ו סלט אבוקדו אשכוליות.
הוראות
באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכולית, להסיר את כל הדגש הלבן המריר. עבודה מעל מסננת להגדיר מעל קערה בינונית, לחתוך בין קרום האשכולית כדי לשחרר את החלקים לתוך המסננת. לסחוט את מיץ האשכוליות מהממברנות דרך המסננת. שמור את סעיפי המיץ והאשכוליות בנפרד.
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה; למלא קערה בינונית עם מי קרח. בלאנש את גרגיר הנחלים רק עד לצליעה, כ -30 שניות.
מסננים את גרגיר הנחלים ומקררים אותו במי הקרח.
מסננים את גרגיר הנחלים שוב, סוחטים החוצה כל נוזל עודף. דק קוצצים את גרגיר הנחלים.
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את האבוקדו עם גרגיר הנחלים, ג ' ינג ' ר, מיץ ליים ומיץ אשכוליות שמורות. עם המכונה על, מוסיפים את מרק הירקות הצונן ומי קרח ומחית מרק אבוקדו עד בשילוב. מתבלים את המרק במלח ומצקים אותו לקערות. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם מלפפון, עירית וחתכים אשכוליות ומגישים.