מרק אבוקדו עם עשבי תיבול, צנוניות קצוצות ופיסטוקים
מרק אבוקדו עם עשבי תיבול, צנוניות קצוצות, ופיסטוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך יוגורט, מרז'ורם, עירית ופרחי צ' ייב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פארו עם פיסטוקים ועשבי תיבול, סלק קלוי עם פיסטוקים, עשבי תיבול וכתום, ו צנוניות עם מטבל אבוקדו מ ' ספר הבישול VB6.
הוראות
מחית את החמאה, יוגורט, אבוקדו, ורבע של מלפפון קלוף בבלנדר עד חלקה, ואז לשפוך אותו לתוך קערה.
מחית את השום עם 1/2 כפית מלח ומערבבים אותו לתוך מחית יחד עם בצל ירוק, עשבי תיבול, צ ' ילה, גרידת סיד. מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל, מיץ ליים, וממתיק, במידת הצורך. זרע דק לקצוץ את המלפפון שנותר ולהוסיף למרק. מכסים ומקררים עד שמצוננים היטב. רגע לפני ההגשה, לטעום ולתקן את התבלינים.
מצקת את המרק לתוך קערות, ואז לכסות את פני השטח עם עירית, צנוניות, עשבי תיבול, פיסטוקים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
ממרקי ירקות מהמטבח של דבורה מדיסון מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2006 מאת דבורה מדיסון בהוצאת ברודוויי ספרים.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.